Met Bloggen doe je zo! heb je een complete stap voor stap handleiding,
die verder gaat dan alleen bloggen.

Bloggen is dé manier om je business of expertise onder de aandacht te brengen van je doelgroep. Een sterk blog kan je naamsbekendheid, vindbaarheid en expertstatus enorm versterken. Toch weten maar weinig ondernemers het bloggen goed in de praktijk te brengen.

Esther Molenaar helpt (startende) bloggers op weg met deze praktische bloggids en zet ze direct aan het werk. Haar methode staat voor:

  • Het opbouwen van een waardevolle blog
  • Het meten van de resultaten: wat levert je blog daadwerkelijk op?
  • Het verbeteren van de effectiviteit – van SEO tot social media
  • Het stap voor stap opbouwen van een stevige expertpositie binnen het vakgebied, zodat niemand meer om jou heen kan.

Met een voorwoord van Nisandeh Neta, de autoriteit op het gebied van zakelijk bloggen en oprichten van één van de meest succesvolle trainingsbedrijven voor ondernemers in Europa.

Esther snapt de essentie van bloggen. Lees haar lessen, volg haar advies en bovenal: houd vol.

Nisandeh Neta, auteur van o.a. "Elements of Succes" en "Enlightend Miljonair"

Het boek heeft mij geholpen om te beginnen met bloggen. Het is volgens de methode die Esther gebruikt veel gemakkelijker dan ik dacht.

Een aanrader voor iedere ondernemer die aan contentmarketing wil gaan doen.

Willy Valk

Social Media Coach, Hands on Social Media

Ik blog al een tijdje, maar na 3 hoofdstukken had ik al de nodige tips en verbeteringen te pakken. En dat hield niet op. Het boek leest gemakkelijk, is goed ingedeeld en dus zijn onderdelen ook weer gemakkelijk terug te vinden. Ben je een blogger en wil je gaan bloggen? Dit boek helpt je snel verder.

Saskia van Velzen, auteur van "Lachen zonder reden"

Laughter Yoga Teacher , Lachwinkel

Bloggen doe je zo! is een aanrader voor iedereen die wilt gaan beginnen met bloggen, of al een blog heeft. Esther Molenaar legt je op een zeer duidelijke manier alle kneepjes van het bloggen uit; ze gebruikt hiervoor de W.R.I.T.E. Methode waardoor je gegarandeerd resultaat gaat halen. Erg tof – en waardevol – vind ik ook de opdrachten aan het eind van ieder hoofdstuk. Zo ga je straks de kennis direct in de praktijk toepassen!

Jacko Meijaard

Internet Marketeer, Internet Succesgids

Bloggen doe ik al een tijdje voor mijn werk als mediator voor scheidende ouders, maar met het boek “Bloggen Doe Je Zo!” van Esther Molenaar heb ik zoveel meer in handen dan alleen gereedschap en inzichten. Ik vind het boek helder geschreven.

Anne Buiskool, auteur van "Hoe vertellen we het de kinderen"

Mediator, Goed Gescheiden Ouders