Het kost je ongeveer 1 minuten om dit artikel te lezen

Je hebt het allemaal al eens gehoord dat een goede accountant zichzelf terugverdient. Ik kan je vertellen uit eigen ervaring dat dit helemaal klopt. Datzelfde geldt voor een goede tekstschrijver én een goede webdesigner.

Veel mensen denken dat ze zelf hun website kunnen maken. Meestal geef ik ze nog gelijk ook. Met WordPress en een leuk thema kom je een heel eind.

Waarom dan toch een goede webdesigner in de arm nemen?

Je hebt je website in elkaar gezet en online gepubliceerd. Het ziet er mooi uit en je bezoekers zijn vol lof. Na enige tijd vind je het toch wel jammer dat het thema dat je hebt gekozen zoveel beperkingen heeft. Je weet alleen niet hoe je het moet of kunt wijzigen. Je website wordt meer een last dan een lust. Het kost je wekelijks tijd om dingen te veranderen. Elke keer moet je weer zoeken waar al die knoppen zitten.

Tijd besparen op je website

Ik geef je 3 redenen waarom je tijd bespaart als je de controle hebt over je eigen website.

  1. Jij hebt kennis van je eigen site en aan zijn slechts minuten werk.
  2. Je website up to date houden is gewoon leuk.
  3. Je hoeft niet meer te wachten op een webdesigner die alleen volgens kantooruren werkt.

WordPress expert met een ongekende passie

WordPress is een platform dat je snel en gemakkelijk op je eigen domein kunt zetten. Met een gratis thema kun je snel en gemakkelijk aan de slag. WordPress heeft nog zoveel meer mogelijkheden. Mogelijkheden die je als leek misschien niet één twee drie ziet. Daar heb je echt een expert voor nodig. Voor mij is dat Bizzyweb.

Training en advies voor tijd- en geldbesparing

Bizzyweb traint en adviseert ondernemers in het gebruik van WordPress voor hun website. Met de juiste kennis en jarenlange ervaring helpt Bizzyweb met het ontwerpen en inrichten van jouw site. Dat niet alleen. Je wilt controle houden, dus laat Bizzyweb ook zien hoe jouw WordPress website het beste voor je bedrijf kunt gebruiken.

Omdat tijd kostbaar is: ga naar een WordPress expert!

Tekst IQ werkt samen met Bizzyweb. Bizzyweb heeft een ongekende passie als het gaat om WordPress. Bespaar veel geld en maak je website zelf!

Wanneer je wilt weten hoe je dat kunt doen, bezoek de website van Bizzyweb en neem contact op.

door Esther Molenaar
Blog content! Jij content!