Testimonials

Michael van Groeningen – Praktijk voor relatie en hypnotherapie

Dick Zirkzee

Anneke Swartjes –  Pips Inc.

 

Dhyani Anita HandelsBody Mind in Balance

Ingrid BakkerIn-balan-ce


Joyce KuttschreuterSlimme Eter Gewichtsconsulent


Greta KrijgsmanDaatkrachtig


Natajsa WildemanVoedingsadviescentrum Zwolle – Franchisegever bij Spruitjes en zo


Helmi van Bergen – Juridiqua

Helmi van BergenIk ben Helmi van Bergen, mijn bedrijf is Juridiqua, bureau voor juridisch organisatie advies.

Ik help organisaties om hun bedrijfsvoering of administratieve organisatie te beschrijven en juridisch en kwalitatief op orde te maken.

Ik ben naar het Expert Blogger Event gekomen, omdat ik graag meer met mijn blogs wil doen. Niet alleen meer schrijven en publiceren, maar ook het gebeuren er om heen beter organiseren. Zoals nieuwsbrieven, het verzinnen van onderwerpen, het schrijfproces, SEO.

Tijdens dit event heb ik veel ideeën, tips en methodes geleerd, die ik kan gebruiken voor mijn blogs en het versterken van mijn expertstatus.

Het schrijven van blogs deed ik al, maar is was op zoek naar ideeën en tips, om dit makkelijker, sneller en beter te delen met mijn publiek. Deze heb ik in de event gevonden en ga dit nu toepassen.


Annie Chevalking – Create Your Outlines

Annie Chevalking

Ik ben docent weerbaarheid en Voedingscoach.

Bloggen is echt iets van deze tijd en ik blog zelf ook al op mijn website.

Wat heel positief vind aan deze training is dat ik nu de training volg van iemand met de expertise en deskundigheid over bloggen. Daarmee haal ik nog meer kennis binnen om mezelf te kunnen profileren in datgene wat ik doe en mezelf nog meer te professionaliseren.

Mijn belangrijkste inzicht is dat bloggen inderdaad van deze tijd is en ook het vindbaar zijn, in jouw expertise waar jij goed in bent, waar jij je in specialiseert.

Door belevingen en ervaringen van mezelf nog meer te verwerken in mijn blogartikelen. Om de mensen ook mee te nemen in wat er in de praktijk gebeurt, waardoor ik geloofwaardiger word in mijn expertise.


Edith PlantingaEdith Plantinga – Sugar Snaps

Ik ben de training gaan doen omdat ik helemaal niets van bloggen af weet. Ik wil er veel meer over weten om dat voor mijn website en social media te gebruiken.

Het positieve aan de training vind ik dat het interactief is. Je wordt zelf aan gezet tot nadenken door middel van opdrachten en dat er op die manier een beter beeld ontstaat.

Nu weet ik hoe het bloggen aan moet pakken. Ik ga mijn website nu nog beter bijhouden en dingen delen op social media.


Chantal RieseboschChantal Riesebosch – Praktijk Goed Eten

In mijn praktijk help ik volwassenen en kinderen bij het bereiken van een gezonde levensstijl.

Ik heb de training gedaan omdat ik wilde onderzoeken op welke manier ik meer mensen kan bereiken met mijn verhaal en wat de manieren zijn om dat te doen via internet.

Het positieve aan deze training is dat ik heel veel informatie heb gekregen over hoe ik een blog zou moeten beginnen en waarmee ik mijn blog zou kunnen vullen.

Mijn belangrijkste inzicht is dat mijn website heel statisch is en dat er heel weinig gebeurt. Ik heb geleerd hoe ik meer mensen op mijn website kan wijzen en van informatie kan voorzien.
De kennis die ik heb opgedaan met de training helpt mij om de verhalen die ik aan mijn cliënten vertel ook online te zetten op een goede manier om zo ook nieuwe cliënten te kunnen aantrekken.


Janine de Wolf

Janine de Wolf – Praktijk Manitou

Als dyslectische beelddenker heb ik veel ideeën en moeite ze op te schrijven. Esther leerde mij mijn gedachten op papier te zetten. Met haar hulp heb ik in een half uur een prachtig mooi blog geschreven. Fantastisch!

 


Erika LunscheErika Lunsche – Succes in HR

Esther heeft veel kennis en ervaring met het schrijven van blogs. Daarover heeft ze mij waardevolle tips gegeven. De tips van Esther zijn praktisch, direct toepasbaar en informatief.

 


Anje Haveman

Anje Haveman – Future to Build

Voor mijn nieuwe website “levenzoalsjijwilt.com” wilde ik gaan bloggen. Esther heeft mij laten zien dat dit meer is dan alleen een verhaaltje schrijven. Tijdens de workshop vertelde ze niet alleen wat je moet doen maar vooral ook hoe. En daar heb je wat aan. Je kunt dan direct aan de slag.

Ook hoe je een blog indeelt, koppelt en onder de aandacht krijgt ze weet het allemaal. Zonder er omheen te draaien, in taal die je snapt. Daarbij helpt ze je tussendoor ook nog met tips en trucs om zo snel en efficiënt mogelijk het bloggen onder de knie te krijgen. Ze maakt bloggen leuk!