Het kost je ongeveer 1 minuten om dit artikel te lezen


Deze video over Google Adwords en de keyword planner sluit volledig aan bij de video van de vorige keer. Vorige week liet ik je zien  hoe je met de keyword planner van Google de juiste zoekwoorden bepaalt voor je blogartikel.

Seo is belangrijk en de juist zoekwoorden daarbij superbelangrijk. Een handige tool om de juiste zoekwoorden te bepalen is onmisbaar. Google Adwords - Blog Univesiteit

Naar aanleiding van die video kwam er een aantal vragen over Google Adwords.

Een aantal van jullie is met de keyword planner de slag gegaan en liep tegen een gebruikers probleem aan. Er werd namelijk direct gevraagd om een campagne aan te maken.

Direct ben ik op onderzoek uitgegaan. In de onderstaande video laat ik je zien welke stappen je moet doorlopen om met je bestaande Google account het Google Adwords account te activeren.

Google Adwords account activeren

In de video heb ik het ook al gedaan, maar ik wijs je er nog een keer op. Deze stappen zijn absoluut essentieel om je Google Adwords account te activeren. Op geen enkele manier ga je direct geld uitgeven. Wanneer je, net als ik in de video, de gemaakte campagne verwijdert, is er geen vuiltje aan de lucht en kun je probleemloos gebruik maken van de keyword planner.

Mocht je wel willen gaan adverteren met Google Adwords, dan heb je nu wel je account klaar voor gebruik. Het kost je ongeveer 10 minuten. Ik ben er wat korter mee bezig geweest, omdat ik natuurlijk precies wist waar ik moest klikken. Laat het jou niet tegenhouden om toegang te krijgen tot de keyword planner.

Zijn er nog vragen die je hebt naar aanleiding van deze video over het activeren van je Google Adwords account? Deel het hieronder in het commentaarveld.

Op jouw blogsucces!
Esther Molenaar

Deel dit artikel met je netwerk zodat zij ook kunnen profiteren van dit artikel. Klik op één van de social media knoppen om het artikel te delen.