Het kost je ongeveer 2 minuten om dit artikel te lezen


Wie wil jij zijn over 5 jaar?

Wat voor soort ondernemer ben je als je 60 bent?

Waar sta je over 10 jaar?

Het zijn perfecte vragen om te beantwoorden in een brief aan je toekomstige ik. Juist in zo’n brief kun je heel veel kwijt van de kennis die je nu hebt en de kennis die je hoopt te hebben wanneer het zo ver is.

Misschien kom je erachter dat je kennis mist en kun je de vraag beantwoorden waar je die kennis vandaan haalt.

Brief aan IK - Blog UniversiteitMisschien is er een training, die je heel graag wilt volgen of een seminar waar je graag naartoe wilt. Mijn wens is om de training Date with Destiny van Tony Robbins bij te wonen. En ik in mijn toekomstige IK heeft die training ook bijgewoond, is erbij geweest en kon daardoor de volgende stap zetten.

In een brief aan je toekomstige IK kun je jouw dromen en wensen beschrijven en het pad daarnaar toe. Het is aan jou om te bepalen.

What’s in it for me?

Je lezer zal zich altijd afvragen wat het hem of haar gaat opleveren. Wanneer je deze blog inspiratie voor een blog artikel gaat gebruiken, denk dan ook heel goed na wat het voor je lezer kan betekenen. Denk daar altijd over na.

Stop er een les is of maak het een artikel waardoor je lezer jou beter kan leren kennen. Vertel iets over je normen en waarden, wat jij belangrijk vindt in jouw leven, het leven van je cliënt en wat je wensen zijn voor mensen die je wilt helpen en gaat helpen.

De brief aan je toekomstige IK is het perfecte format om je missie en visie in te verwerken.

Vandaag zag ik een post voorbij komen dat ook Richard Branson dit regelmatig doet, een brief schrijven aan zijn toekomstige IK (alleen kan ik dat nergens meer terugvinden sh*t 😉 ).

Brief aan IK - Blog UniversiteitEen brief die je schrijft aan je toekomstige IK 5 jaar in de toekomst kun je later teruglezen en dan lees je je eigen blik in de toekomst terug, je eigen wensen en dromen. Niet alleen voor jezelf kan dit uitermate leerzaam zijn, maar ook voor je bloglezer.

Verkort de tijd en schrijf een brief aan je toekomstige IK over 1 jaar.

Het mooie van dit concept is dat je over 1 jaar weer een artikel kunt schrijven of je dromen en wensen zijn uitgekomen en je deelt met je lezers hoe je dit hebt bereikt.

Naar welke toekomstige IK ga jij een brief schrijven? En vooral WAAROM? Laten we elkaar inspireren en deel je antwoord hieronder in het commentaarveld hieronder het blog.

 

 

Op jouw blogsucces!
Esther Molenaar

PS Deel dit artikel met je netwerk, zodat ook zij hiervan kunnen profiteren.