Het kost je ongeveer 1 minuten om dit artikel te lezen

Mijn verhaal

Niet zo lang geleden deelde ik mijn verhaal met jou. Mijn verhaal over de voedselbank en de veiligheid van mijn kinderen.

Het heeft wat losgemaakt. Niet alleen bij mezelf, maar ook bij anderen.

Ik kreeg van verschillende kanten reacties van lezers. Zowel via social media, als via het blog en ook via de mail.

“Ik las je blog: wat een heftig verhaal! En wat sla jij je er moedig doorheen en wat ben je gegroeid de afgelopen anderhalf jaar (als mens en ondernemer).”

Dat zijn mooie reacties. *bloos*

In de video hieronder deel ik nog een reactie met je. Eentje waar ik trots op ben, trots op de ondernemer die deze stap heeft gezet.

(Luister hieronder naar alleen de audio van de video)

 

Ik ben dankbaar dat ik mag ervaren wat er gebeurt wanneer ik mijn verhaal deelt.

Ken je die nachtmerrie dat je een spreekbeurt moet geven op school of een lezing moet geven en je komt erachter dat je in je ondergoed (of naakt) voor de klas of op het podium staat?

Zo voelde dit voordat ik het ging delen.

Al deze reacties voelen als een warm bad en geven mij een veilig gevoel. Het gevoel dat ik er mag zijn met mijn talenten en gebreken en met mijn verhaal.

Deel jij jouw verhaal al actief op je website en je blog? Deel je antwoord hieronder in het commentaarveld. Laat je inspireren door anderen en inspireer anderen met jouw verhaal.

Op jouw blogsucces!
Esther Molenaar

PS Deel dit artikel met je netwerk via de social media knoppen hieronder, zodat ook zij kunnen profiteren van de inhoud.