Categorie archief: Wordpress

Google Analytics code - Blog Universiteit

Google Analytics code: waar plaats ik die op mijn website?


Vandaag een stukje techniek over Google en je website. Om er voor te zorgen dat Google Analytics en jouw website/blog met elkaar kunnen communiceren is het nodig om een code op je website te plaatsen: de Google Analytics code.

Zodra die twee met elkaar communiceren heb je toegang tot allerlei cijfers over je website en blog. Lees verder

Layout - Blog Universiteit

Hoe zorg ik dat ik minder tijd kwijt ben met opmaak?


Als ik iets maak, dan wil ik ook dat het mooi is. Het gebeurt regelmatig dat ik met compleet verlies in allerlei details. Details die er soms niet toe doen, maar het grote geheel helemaal af maken.

Nu kan ik gaan roepen, dat details er niet toe doen en dat je geen muggenzifter moet zijn, want wie kijkt nou naar de kleine dingetjes?

Er zijn genoeg mensen die juist letten op details. Dat geldt voor je website, voor je artikel en voor de layout. Lees verder

Waarom de juiste webdesigner/ WordPress expert zichzelf terugverdient

Je hebt het allemaal al eens gehoord dat een goede accountant zichzelf terugverdient. Ik kan je vertellen uit eigen ervaring dat dit helemaal klopt. Datzelfde geldt voor een goede tekstschrijver én een goede webdesigner.

Veel mensen denken dat ze zelf hun website kunnen maken. Meestal geef ik ze nog gelijk ook. Met WordPress en een leuk thema kom je een heel eind.

Waarom dan toch een goede webdesigner in de arm nemen? Lees verder