Voorkom het gebruik van steeds dezelfde woorden door deze simpele truc

Esther Molenaar - Dé Blog Trainer

Wanneer je gaat bloggen zul je merken dat je de neiging hebt om te vervallen in het gebruiken van steeds dezelfde woorden. Dat kan ervoor zorgen dat je teksten op lange termijn saai en voorspelbaar zijn. Iets waar je lezer niet op zit te wachten. Die neiging heb ik ook. Soms lukt het me om tijdens…

Lees Meer →

Podcast als extra marketingtool

Podcast - Blog Universiteit

Je hebt de term misschien wel eens gehoord: podcast. Misschien ben je wel geabonneerd op een podcastkanaal van iemand. Het is een audio opname. Deze opname zet je vervolgens in om je bedrijf te promoten of jezelf nog meer te profileren als expert.

Lees Meer →

De 8 geheimen van een hoog doorklik ratio

CTR - Blog Universiteit

Hebben ze geklikt? Je lezers? Naar wie je de mailing hebt gestuurd? Houd jij het ook in de gaten? In aWeber of Mailchimp of welk autoresponder programma je maar gebruikt. Daar kun je in de statistieken precies zien wat het CTR percentage is. CTR staat voor Click Through Rate (doorklik ratio) en niets is zo…

Lees Meer →

Kruidvat Treinkaartje: 10 manieren waarop jij het voor je blog kunt inzetten

Kruidvat Treinkaartje - Blog Universiteit

Deze week kan het nog. Bij Kruidvat ligt het Kruidvat Treinkaartje te koop, een dagkaart voor de trein. Deze hele week kun je die kaart nog kopen. Nu denk je misschien: Wat moet Esther nu met het Kruidvat Treinkaartje? Nou meer dan je denkt.

Lees Meer →

Hoe een simpel gesprek mij een groots inzicht gaf

Een kleine week geleden zat ik op kantoor bij Greta Krijgsman van Daatkrachtig. Greta heb ik leren kennen bij de Business Moms, een netwerkclub voor moederende ondernemers/ ondernemende moeders in en rondom Zwolle. Begin 2015 heb ik een presentatie gegeven over mijn boek en het belang van bloggen en tegelijk mijn online training aangeboden. Direct…

Lees Meer →

De vakantie en stoppen met Blog Universiteit

The end - Blog Universiteit

De vakantie is altijd een goede periode om te bezinnen. De vakantie was voor mij echt een periode die ik nodig had om tot mezelf te komen. En dat zorgde ervoor dat ik ook zaken ging heroverwegen. Opnieuw bekijken of ik op de goede weg bezig ben.

Lees Meer →

Hoe kom je snel to the point in je video’s?

Snel to the point - Blog Universiteit

Al een tijdje neem ik voor Blog Universiteit ook video’s op. Die deel ik op mijn Youtube kanaal. In korte tijd heb ik echt veel geleerd over het opnemen van video’s en hoe vaker ik het doe hoe leuker ik het vind. O ja, het gaat ook steeds gemakkelijker. Dan is het heel jammer dat…

Lees Meer →

Kaizen: de kleinste stap naar je doel

Kaizen - Blog Universiteit

Kaizen is een methode die in Amerika is uitgevonden en in Japan is groot geworden. Binnen kaizen gaat het om de kleinst mogelijke stap die je kunt zetten om je doel te bereiken. Waarom is de kleinste stap nu zo belangrijk?

Lees Meer →

Mastermind groep? Waarom?

Een mastermind groep is de beste manier om met je onderneming een enorme sprong vooruit te maken. Sinds een paar jaar ben ik actief betrokken bij een mastermind groep.

Lees Meer →

Hugo Bakker en de Trechter der Kennis

Boeken lezen is voor mij een must, het is ook een hobby. Ik ontspan erdoor en blijf op de hoogte van zaken die spelen in mijn vakgebied. Mijn huis staat vol met boeken en het gezegde gaat echt op.

Lees Meer →

Page 1 of 2