Categorie archief: Dé Bibliotheek

Girlboss - Dé Blog trainer

#Girlboss – Sophia Amoruso


Vrouwen zijn de grootste bron van inspiratie en motivatie van de wereld, vind ik. #Girlboss Sophia Amoruso heeft het bewezen en bewijst het nog steeds.

Ze telt slechts 32 lentes en heeft het gepresteerd om in 10 jaar tijd te groeien van een high school dropout, via ebay koninging, tot CEO van Nasty Girl  een miljoenen bedrijf dat ze zelf van de grond af zonder lening heeft opgebouwd.

In 2014 schreef ze een boek over haar pad, haar leven en haar missie “#Girlboss, is more than a book….#Girlboss is a movement”

Lees verder

$100 Startup - Dé Blog Trainer

Wat kun jij doen met €100,- (of minder)?


Een tijdje geleden kocht ik voor €97,- een pakket boeken en cursussen van iemand die aan het ontspullen was voor zijn reis naar Thailand.

Laat deze persoon nou net iemand zijn die zich ruimschoots heeft verdiept in internet marketing. De spullen die hij aanbod waren divers, maar er zaten wat boeken tussen die ik graag van hem wilde overnemen. Zou ik die boeken nieuw kopen, dan was ik meer dan €97 kwijt. Een no-brainer voor mij.

Het boek The $100 Startup zat er ook tussen. Een boek dat op mijn verlanglijstje stond.

Ik kocht het.

Ik las het.

En dit is wat ik er van vond. Lees verder

Kennis verkopen online - Dé Blog Trainer

Meer vrijheid door een klein ‘dingetje’…


Elke keer denk ik: meer kan Hugo niet weg geven! En dan flikt hij het gewoon weer en geeft meer weg dan ooit tevoren. Iedere tip is helder en direct toepasbaar. Na achttien bladzijden met tips heb ik al meer richting en focus voor mijn bedrijf gecreëerd, dan na zes jaar dure trainingen volgen.

Succes behalen met deze tips is onvermijdelijk. Lees verder

Esther Jacobs - Dé Blog Trainer

Geen geld, geen baan, geen tijd? Geen probleem!


Expeditie Robinson. Als fervent fan zat ik in 2005 wederom aan de buis gekluisterd.

Dat was het jaar van Esther Jacobs.

De Expeditie Robinson was in eens anders door allerlei nieuwe elementen die waren toegevoegd aan het programma. Twee expeditieleden waren aangewezen op elkaar en survivalden apart van de anderen op een kale rots vlak voor de kust van een verlaten eiland.

Voor de anderen was de expeditie volop aan de gang. Zij hadden geen weet van deze twee super Robinsons, terwijl het duo op de hoogte was van de rest.

Wanneer zij bij de anderen gevoegd zouden worden? En vooral hoe, dat was voor iedereen 9behalve de spelleiding) een volkomen raadsel.

Toen die dag eenmaal aanbrak veranderde de expeditie van een uitdagend avontuur in een grimmige overlevingstocht. Vooral voor Esther…. Lees verder

Brian Tracy - Dé Blog Trainer

Hoe je alles kunt krijgen wat je wilt…


Alles krijgen wat je wilt… Yeah, right…

Dat wil ik ook wel. Weet je dat wil iedereen wel. Daar moet je wel wat voor willen doen.

Brian Tracy schreef er een boek over met als titel GOALS.

Als iemand je kan vertellen hoe je doelen stelt en hoe je die doelen haalt, dan is Brian Tracy het wel. Lees verder