Categorie archief: Blog Inspiratie

Dé Blog Trainer - Esther Molenaar

Bevorder je creativiteit door deze simpele activiteit


Denk jij ook dat creativiteit is aangeboren? Ik dacht ook altijd dat creativiteit iets was dat je had of niet.

Wat vind je van de term: creativiteit. Dagelijks hoor ik mensen zeggen: “Ik ben helemaal niet creatief.” Vervolgens zijn het mensen die dagelijks grote teams managen, elke dag te maken hebben met problemen en daar aan de lopende band oplossingen voor bedenken.

Lees verder

Mindmappen - Dé Blog Trainer

BLOGMAPPEN, spreek uit als blogmeppen en het gaat niet over slaan…


Waar kan ik nu weer over bloggen?

Iedere dag stel ik mezelf deze vraag.

Dagelijks ben ik bezig met het zoeken van onderwerpen voor mijn blogartikelen.

Je leest het goed: DAGELIJKS.

Maar als je net zo’n creatieve onrustige mind hebt als ik, blijven die ideeën maar komen en het ene idee is nog beter dan het andere.

Ze tuimelen zo snel over elkaar heen, dat ik door al die ideeën het blogartikel niet meer zie (de blogvariatie of door de bomen het bos niet meer zien, ha ha, vond ik leuk bedacht van mezelf).

Nu kan ik al die ideeën op een briefje schrijven of in een notitieboek. Echter, dan laat ik het over aan het ‘toeval’ (dat niet bestaat) en laat ik mijn gedachten gebeuren en doe daar niets mee.

Ik wist al wat mindmappen was, maar een paar jaar geleden heb ik een manier gevonden om het in te zetten voor het bloggen.

Ik noem het BLOGMAPPEN. Lees verder

Verliefd - Blog Universiteit

Ik ben verliefd!

 


Toen ik voor het eerst verliefd was draaide de wereld maar om 1 ding: die ander.  Ik droomde maar van één persoon. Maar al snel liep ik een blauwtje. Helaas, zij was mijn docent en zij had een vriend.

Tja, soms is verliefd zijn wat complexer dan je zou willen.

MAAR, ik had het voor geen goud willen missen. Het heeft me een geweldige tijd opgeleverd, al die vlinders in je buik en al die heerlijke gedachten en het gevoel hebben dat je op wolken loopt.

En ik heb er ook veel van geleerd: Lees verder